fredag 26. mars 2010

Treningstur på øy ute i havgapet


Da var det endelig tid for et lite slipp igjen for nå har vi måtte holdt oss lenge i ro pga di store snømengdene. Men endelig skulle vi få prøvd oss igjen. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves sies det og dagen i dag var ingen unntak, for hundene leverte så det holdt i dag altså. en glimmers dag på nesten alle måter.


For i dag skulle jeg og et par jakt kompiser på en øy for å prøve og fange hare, som vi kunne sette ut i terrengene her hjemme.

Men som nesten alltid så går ikke ting helt etter planen. vi slipper Bealy og Micke og det tar vel 5 minutter før første hare er på beinan, men dette uttaket var litt for kjapt til at vi hadde fått rigget oss med fangstredskapene. Haren var kritt hvit og lurte oss hele tiden og det endte til slutt med dødtap.

Men i løpet av dagen hadde vi vel ute 4 eller 5 forskjellige harer, så gjør ingenting om vi hadde fått fanget et par her og flyttet di til andre områder, men haren ville det annerledes desverre.


Men nå nærme det seg slutten av jaktsesongen og haren får være i fred for denne gang. for som alle vet så er påsken en meget hektisk tid for haren og hvor haren skal glede mange barn og event voksene med et lite egg eller to. Så vi får se om påskeharen tørr å komme på et lite besøk her på skotsbakken eller om den har fått nyss i at det står en jaktkåt dunker og bare venter på neste slipp.


På bildet ser dere en av dagens aktører tar en fortjent hvil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar